Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

A karácsonyi zoknikat lehetetlen nem imádni

Ha Te is azon emberek közé tartozol, akik már októberben visszaszámolnak a szeretet ünnepig, az olyan kötelező kiegészítők, mint a karácsonyi zokni nem hiányozhat az ünnepi kelléktáradból. Mi is lehetne a szóban forgó puha zokninál kedvesebb és hangulatosabb karácsony-váró holmi?

A hideg, bekuckózós napokon elég csak felhúznod ahhoz, hogy a Télapó varázslatos birodalmába repülj - legalábbis gondolatban. Természetesen idén sem feledkeztünk meg a karácsony iránt rajongó követőinkről. Merülj el Te is a közelgő ünnep hangulatában néhány aranyos, szívmelengető ingyenes minta tolmácsolásában!

Frosty Feet karácsonyi zokni – azokra a fagyos kis lábakra

Tartsd melegen a téli mínuszok közepette is a lábaidat az aranyos Frosty Feet zokniban! A Karisma fonalból készíthető bájos kiegészítő édes hóemberekkel van díszítve. Ha nagyon belejöttél a kötésbe, akár több darabot is készíthetsz a kreatív alkotás jegyében, amivel aztán meglepheted a szívedhez közel álló embereket.

Az Angel Feet egyszerre praktikus és esztétikus

A szintén Karisma fonalból készíthető meleg zokni garantáltan az idei kedvenceddé válik: kényelmes, praktikus és természetesen roppant esztétikus is. Az i-re a pontot a karácsonyi zokni díszes motívumai, az édes angyalkák teszik fel. Legyen ez az ünnep más, mint a többi! Ahogy korábban megjegyeztük, a kézzel készített zoknik tökéletesek ajándékként is. A fa alatt szépen becsomagolva igazán hangulatossá, idillivé teszik az ünnepet. Mint egyedi és utánozhatatlan kézműves alkotások, előre borítékolják a meglepett személy őszinte örömét.