Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Aranyos karácsonyi dekoráció ötletek lépésről-lépésre

Ha ízig-vérig művészléleknek vallod magad, és örömmel tölt el a tudat, hogy a kreatív alkotás végeredménye nem „csupán” egy mutatós dekoráció, de egyben praktikus használati tárgy is, a kézimunkázás kategóriájában a karácsonyi dekoráció ötletek egészen biztosan szíves fogadtatásra találnak a részedről.

Egy csipetnyi varázslat

A téli hónapok semmihez sem fogható hangulata mindenkit megérint. Ránk is hatással van a szezon ünnepi idillje: ingyenesen letölthető karácsonyi dekoráció ötletek formájában szeretnénk meglepni a lelkes alkotni-vágyókat.

Karácsonyi dekoráció ötletek: Télapó és az elmaradhatatlan karácsonyfa 

Télapó most édes kötött verzióban díszítheti az ünnepi asztalodat a DROPS Design jóvoltából. A DROPS Nepal fonalból nemcsak a karácsony főszereplője, de bájos havas karácsonyfák is köthetők. A 10-11 cm-s figurák elkészítésének pontos lépéseit követve varázslatossá és teljessé teheted az ünnepet.

Horgolt adventi naptár zsebekkel 

Ha inkább a horgolás a Te világod, a tehetségedet megcsillogtatva idén személyre szabott adventi naptárral kedveskedhetsz a szeretteidnek, vagy saját magadnak. A horgolt remekmű ünnepi hangulata kézzel fogható. A leírásunkban minden fontos információt megtalálhatsz, ami e kedves dekoráció megalkotásához szükséges. Hasznos karácsonyi dekoráció ötletek:

Télapós edényfogó? Miért is ne! 

Nemcsak aranyos, praktikus is: tudtad, hogy edényfogót akár nemezeléssel is készíthetsz, külső jegyeiben a közelgő ünnepek hangulatára szabva? Megmutatjuk, milyen eszközökre lesz szükséged a munkához, illetve eláruljuk a vidám Mikulás edényfogó kivitelezésének lépéseit.