Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

BabyAlpaca Silk selyem fonal babaholmik készítéséhez

Az alpaka és selyem fonal keveréke remek alapanyag, aminek a felhasználásával nagyon szép végeredményt lehet elérni. A BabyAlpaca Silk egy igazi gyöngyszem a kínálatunkban. Ideális választás babaholmik készítéséhez, de csipkemintás kardigánokat, kiegészítőket is lehet alkotni belőle.

Selyemmel kevert alpaka

Az összetételét tekintve 70% alpaka és 30% selyemszálakból áll, ami azt jelenti, hogy mindkettő előnyös tulajdonságaival rendelkezik. Az alpaka alapanyagnak köszönhetően nagyon puha, selymes tapintása lesz a létrehozott holmiknak, a mulberry selyem pedig tartósságot, fényességet kölcsönöz számukra.

Csipkeholmik tökéletes alapanyaga

A BabyAlpaca Silk esetében az alpaka gyapjú és a selyem sem esik át vegyi kezelésen mielőtt feldolgozásra kerül, így a természetesség az egyik legfőbb jellemzője. A selyem fonal felhasználásával megalkotott csipkeminták tartósak és a textúrájuk is pont olyan, ahogy az elvárható. Le se lehetne tagadni, hogy egy speciális csipkefonalról van szó, hiszen már ránézésre is látszik, hogy mennyire fényes, tapintásra pedig elképesztően puha a végeredmény. Ha csipkeruhákat, csipketerítőket vagy csipkemintát tartalmazó kiegészítőket, például sálat vagy táskát szeretnél készíteni, akkor nem is választhatnál hozzá jobb alapanyagot.

Bonyolultabb mintákhoz is kiváló

A bonyolultabb csipkemintákhoz is bátran használhatod, ez esetében is pontosan olyan végeredményre számíthatsz, mint, amit a kötésmintákban is látsz. A BabyAlpaca Silk selyem fonal sok kellemes árnyalatban kapható a púder színtől kezdve a világos szürkéslilán át egészen a világos tengerzöldig.

Tartalomhoz tartozó címkék: selyem fonal