Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Csodaszép horgolt adventi naptár házilag – merülj el az alkotás örömében!

Tudtad azt, hogy az adventi naptár házilag is elkészíthető, az eredmény pedig még abban az esetben is minden tekintetben felülmúlja a boltokban kapható termékeket, ha nem vagy profi a DIY világában? A kézműves alkotásokban ugyanis benne van a készítőjük szíve és lelke.

A kézzel készített karácsonyi díszek, kiegészítők felbecsülhetetlen értékűek a maguk nemében, hiszen szavak nélkül is tökéletesen közvetítik a legszebb téli ünnepünk lényegét: szeretetről, összetartozásról, békéről és örömről mesélnek.

Mire lesz szükséged? Nos, a lelkesedésen kívül, néhány DROPS fonalra, horgolótűre és hurokra. A munkafolyamathoz szükséges kellékek pontos leírását és a lépésről-lépésre lekövethető munkamenetet megtalálod az ingyenes mintáink között.

Adventi naptár házilag – az Advent Calendar Doors esztétika terén a párját ritkítja

24 mutatós ajtócska, 24 szívmelengető ajándék! A karácsony előtti időszak egészen egyszerűen elképzelhetetlen adventi naptár nélkül! A címben szereplő minta rendkívül mutatós karácsonyi dísz és szépségével még a legtürelmetlenebb gyerkőcöt is lenyűgözi. Az ajtócskákat DROPS Safran fonalból horgolhatod, a csodaszép eredményt pedig egészen nyugodtan előre borítékolhatod.

A Christmas Treat adventi naptár házilag elkészítve megédesíti a várakozást

A szeretet ünnepének varázsához a Szentestét megelőző édes várakozás is hozzájárul. Tedd igazán emlékezetessé a karácsonyi készülődést a megkapó szépségű Christmas Treat adventi dísszel. A dekoráció aranyos zsebeiben finom édesség, kedves apróság rejtőzik. Ahogy a zsebecskék egyre ürülnek, úgy válik egyre kézzel foghatóbbá, egyre közelibbé is a várva-várt ünnepi szezon.

Tartalomhoz tartozó címkék: adventi naptár adventi naptár házilag