Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Fonal árak: mennyire drága manapság a kötés, horgolás?

A fonal árak között alapvetően az alapanyag szerint mutatkozik különbség. Megéri egyáltalán saját kézzel készített ruhadarabokat hordani? A tapasztalatok azt mutatják, hogy a horgolás és a kötés reneszánszát éli, a két kezeddel megalkotott ruhadarabok és lakástextíliák pedig különleges értéket hordoznak magukban.

Elég csak körülnézni bármelyik webáruházban és látható, hogy a minőségi alapanyagokból készült holmiknak bizony megvan az árúk. A kiemelkedő minőségű fonalak elérhető áron beszerezhetőek, így légies pamutból, bársonyos merinó gyapjúból, finom moherből, vagy éppen puha alpakából készítheted el az új kedvenceidet.

Fonal árak mellett, a tulajdonságokra is figyelj!

A fonal árak meghatározzák, mit engedhetsz meg magadnak. Tény ugyanakkor, hogy a változatos színekben elérhető kötőfonalak között mindenki találhat az ízlésének, a szükséges fonalvastagságnak és persze az összetétel iránti igényeinek megfelelő típusokat. A nyári kardigánok és a leginkább skandináv mintájukról ismert pulóverek egyaránt elkészíthetőek a jól megválasztott alapanyagok és némi kézügyesség segítségével. Ez utóbbi gyakorlással megszerezhető, ráadásul a kreatív alkotás öröme is társul a tevékenységhez. A fonal árak mellett érdemes azt is megnézni, hogy a használt minta milyen vastagságot ír elő. Az alapanyag minősége szintén nem hanyagolható el, hiszen ez lesz az, amit a bőrödön viselsz. Figyelj arra mindig, hogy milyen hőfokon történő mosás szükséges a kiszemelt fonalhoz és a szárításkor mire célszerű ügyelni a mérettartás érdekében!

Tartalomhoz tartozó címkék: fonal fonal árak