Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Karácsonyi dekoráció ötletek, amelyek tökéletessé teszik az ünnepet

Az ünnepi készülődés nem lehet teljes a karácsonyi dekoráció ötletek megvalósítása nélkül. Szerencsére ez az a téma, ami a gazdagságának és már-már kimeríthetetlen változatosságának köszönhetően sohasem okoz csalódást a lelkes alkotni vágyónak.

Amennyiben otthonosan mozogsz a kötés és horgolás világában, szíves figyelmedbe ajánljuk 3 ingyenes karácsonyi dekoráció mintánkat. Válaszd akármelyiket a palettánkról, a részletes útmutatót, illetve a szükséges alapanyagok, kellékek listáját is megtalálhatod a leírásban. Ez a mi karácsonyi ajándékunk számodra!

Karácsonyi dekoráció ötletek:

Olaf, a horgolt hóember

A vidáman mosolygó horgolt hóember, Olaf mindenkit jókedvre derít. A szóban forgó aranyos karácsonyi dísz változatosan alkalmazható, hiszen ékesítheted azzal a karácsonyfát, de ajtódíszként is kitűnően funkcionál. Egy biztos: a piros sapkás hóember még a legfagyosabb szíveket is felmelegíti az ünnep közeledésével.

Elegáns Jingle Bells harangocskák

Horgolt harangok nélkül egyetlen karácsonyfa sem lehet teljes, hiszen a szeretet ünnepének egyik fő motívumai. Ezeket a szívmelengető dekorációkat horgolás útján is elkészítheted, ha követed a leírásunkat. A Jingle Bells mutatós harangocskák DROPS Safran fonalból készülnek és akár ajándék gyanánt is tökéletesen beváltják a reményeidet.

Pihe-puha Télapó figura a kicsik legnagyobb örömére

A különféle Télapó figura készítő technikák a karácsonyi dekoráció ötletek egyik legnépszerűbb kategóriájába tartoznak. Mi sem szeretnénk, ha az ünnepeket kötött Télapó nélkül lennétek kénytelenek tölteni. A Julius névre hallgató figurával kedveskedünk számotokra, ami egész biztosan elnyeri a legkisebbek tetszését is.