Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Glitter

A glitter szálat szinte bármilyen fonallal összefoghatod, hogy a készülő darabnak fényes, csillogó hatást kölcsönözzön. Nem kell félned attól, hogy kellemetlen érzés lesz a bőrön, mert egyáltalán nem szúr. Nálunk arany és ezüst színekben találod.
Glitter Glitter
60% cupro, 40% fém, 700 m, 10 g

Glitter fonal a csillogásért

Ha a kézimunkánkat igazán egyedivé szeretnénk tenni, érdemes egy kis csillogást belevinni az anyagba. Ehhez nyújt segítséget számunkra a drops glitter fonal. Anyagát tekintve fémszálakból áll, amelyek miatt egyáltalán nem kell aggódnunk, hiszen az elkészült textília puhaságán semmit sem változtatnak. A webáruházunkban kapható glitter fonalak súlya 10 gramm, ami átszámítva körülbelül 700 méter hosszúság felel meg.

Egy felnőtt felsőruházat elkészítéséhez 1-2 spulni glitter fonal is elegendő. Bármilyen másik fonallal összefogható, így igazán egyedi alkotások születhetnek a kezeink között. A drops glitter fonal arany és ezüstszínben kapható, amelyek szinte minden színhez tökéletesen illenek. Ugyanakkor az ezüstöt főként füstösebb, téliesebb színek mellé ajánljuk, míg az arany a nyárias és élénkebb ruhák kiegészítője. Ezek mellett az arany glitter akár tavaszi, világos rózsaszín kardigánok fonala is lehet. A hűvös őszi hangulatot pedig bármikor feldobhatjuk egy ezüstfonallal átszőtt, kötött pulóverrel.

Webshopunkban a glitter fonal leírásához ötletadó mintákat is mellékeltünk, amelyeket mindenképpen érdemes átböngészni. Az elkészült textília a glitter fonal szempontjából nem igényel különösebb törődést. Mosógépben viszont ne mossuk, hogy a fémszálak sokáig tartósak maradjanak! Klórtartalmú fehérítőt a világosabb színek ellenére se használjunk! Amennyiben a glitterrel összefogott fonalra egyéb tanácsok is vonatkoznak, azokat is vegyük figyelembe a ruha tisztítása során!