Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Gyapjú zoknifonal különleges színválasztékban

Amennyiben zoknifonal szükséges, amivel könnyen kezelhető és tartós holmikat alkotnál, akkor a Fabel kitűnő választás számodra. A megfelelő fonal kiválasztása nem mindig egyszerű, hiszen több szempontot is érdemes figyelembe venni. Pontosan milyen vastagságú? Milyen alapanyagokból készül? Milyen egyedi tulajdonságokkal rendelkezik? Ezekre a kérdésekre mind-mind tudnod kell a választ, ha a tökéletes fajta megtalálása a célod.

A Fabel zoknifonal jellemzői

Egyik különlegessége, hogy szupermosott technikával készül, aminek köszönhetően nagyon könnyen kezelhető. Mivel egyáltalán nem kényesek a belőle készített holmik, így azokat bátran moshatod mosógépben. Van olyan zoknifonal, amit kevésbé finom gyapjúból fonnak. Azokhoz képest, a Fabel szálait sokkal finomabb gyapjú alkotja, emiatt nagyon sokoldalúan lehet használni. Az elnevezésével ellentétben, nem csupán zoknik készítésére alkalmas. Bármilyen más kiegészítő vagy ruhanemű megalkotásához is remek választás. Sőt, ebből a zoknifonalból nemcsak felnőtt, hanem gyerekruhákat is tudsz készíteni.

Ami a színeket illeti, a DROPS fonalak közül a Fabel kapható a legnagyobb színválasztékban. Vannak egyszínű változatok, de természetesen ott vannak azok is, amelyek esetében egy-egy szín több árnyalatból tevődik össze. Ha azt látod, hogy az ugyanolyan árnyalatú fonalgombolyagok színe kissé eltér egymástól, az a fonal egyediségéből ered. Hogy csak néhányat említsünk, a törtfehér, bézs, almazöld és citrom árnyalatban is elérhető ez a csodás zoknifonal.

Tartalomhoz tartozó címkék: zoknifonal szupermosott zoknifonal