Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Horgolásminták a Nordfonalnál

Ha szeretnél magadnak egy kis nyugit és az alkotás az egyik legkedvesebb hobbid, akkor mi sem jobb elfoglaltság, mint a horgolás. Ha beszerezted a pihe-puha, színekben is passzoló fonalgombolyagokat, akkor már csak néhány jó horgolásminta az, amire szükséged van. Mielőtt nagy elánnal kutatni kezdenél az interneten, nézd meg a fonal gyártónk által kínált ingyenes mintákat is!

Részletes és hibamentes leírások

A horgolásminta gyűjteményünkben a fonalaink gyártója által, a magyar nyelvű honlapjukon közzétett mintákat találod. Itt nemcsak a diagramokat publikálják, hanem minden esetben csatolnak hozzá egy részletes leírást is, amiben ismertetik a horgolás pontos menetét. A norvég gyártó honlapján számtalan megbízható minta található, amelyek segítenek mind a kezdő, mind a gyakorlott kézimunkázóknak, hogy örömteli és eredményes legyen az alkotó folyamat. A magyar nyelvű útmutatók mellett az eredeti leírást is közzéteszik, így le tudod ellenőrizni a méreteket és a számításokat.

Változatos horgolásminták egy helyen

Nálunk nemcsak pulóverekhez találhatsz mintákat, hanem például kardigánokhoz, kendőkhöz, zoknikhoz, párnákhoz, bevásárló tatyókhoz, baba sapkákhoz és baba sálakhoz is. Minden egyes horgolásminta különleges, mert egyedi mintázatot tudsz megalkotni a hozzájuk kapcsolódó leírást követve. Természetesen, bármelyikre esik a választásod, a webáruházunkban megtalálhatod a szükséges alapanyagokat is hozzá. Ha pedig, segítségre lenne szükséged a minta értelmezésében, akkor a minta oldalán, a diagram alatt tudsz írni kommentet a fonal gyártójának. Szakembereik szívesen segítenek a probléma megoldásában.

Tartalomhoz tartozó címkék: horgolásminta ingyenes horgolásminta