Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Hűségpont rendszer

Kedves Vásárlónk!

Gyűjtsön hűségpontokat vásárlásaival és vásároljon kedvezményesen! 
Vásárlóink bizalma és megelégedettsége fontos a számunkra, ezért minden régi és új törzsvásárlónk megrendelései után hűségpontokat írunk jóvá.
Szerezze meg a termékek adatlapján feltüntetett hűségpontokat, melyeket a következő vásárlás alkalmával tud beváltani. 1 pont = 5 Ft.
A hűségpontokat a vásárlástól számított 180 napig van lehetősége beváltani.
Hűségpont-gyűjtő rendszerünk kizárólag regisztrált vásárlóink számára elérhető!  
Az akciós termékek után nem jár hűségpont.
A szállítás díja nem meghatározó tényező hűségpont rendszerünkben, ugyanis a szállítási költség után nem jár hűségpont!

1. Ki veheti igénybe a hűségpontokat? 

A hűségpontokat bárki igénybe veheti, aki regisztrál a www.nordfonal.hu oldalon. Minden vásárlás alkalmával, a megvásárolt termékek adatlapján feltüntetett hűségpontokat jóváírjuk Önnek. A pontokat a következő vásárlás alkalmával tudja érvényesíteni. Kérjük, ne feledkezzen meg a vásárlás alkalmával bejelentkezni a rendszerbe email címe és jelszava megadásával, mert csak ekkor tudjuk lekönyvelni Önhöz a vásárlása után járó pontokat.

2. Mennyit ér 1 pont?

1 pont = 5 Ft-nak felel meg

3. Meddig válhatóak be a megszerzett hűségpontok?

A hűségpontok 180 napig válthatóak be.

4. Hol tudom megnézni, hogy hány hűségpontom van?

Jelentkezzen be a fejléc menüben található [Bejelentkezés] menüpontban. A [Fiók] menüpontban alul, az Új hűségpontok modulban tudja ellenőrizni, hogy a következő vásárlás alkalmával hány pontot tud beváltani. 

5. Hogyan válthatom be a hűségpontokat?

Meglévő hűségpontjait a vásárlás során, a [Kosár] -> [Pénztár] "Hűségpont megadása" opciónál tudja beváltani. Előző vásárlásai alapján, a rendszer automatikusan felajánlja, hogy hány hűségpontot tud érvényesíteni. Ezután a rendszer levonja a vásárlás összegéből a meglévő hűségpontokat. 1 pont = 5 Ft-nak felel meg.

A Pénztár oldalon végig tudja ellenőrözni, hogy a hűségpontok levonása után, mennyi a fizetendő végösszeg. A "Beváltandó hűségpontok" pontban tudja ellenőrizni, hogy hány hűségpont került beváltásra. Az "Új hűségpontok" pedig az újonnan kapott hűségpontokat mutatják, melyeket majd a következő vásárlás alkalmával tud érvényesíteni.