Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Húsvéti horgolás minták a kézimunka szerelmeseinek

Az ünnep közeledésével a húsvéti horgolás minták ismét időszerűvé válnak. A kötés horgolás egész évben kellemes elfoglaltság lehet azoknak, akik szívesen bontakoztatják ki a kreativitásukat. Húsvétkor még nagyobb népszerűségnek örvend mindez. Ilyenkor szeretünk DIY holmikat ajándékozni egymásnak, szívesen bújunk saját készítésű ruhákba és az otthonunk dekorálása is napirendre kerül. Ezt pedig miért te tehetnénk azokkal a kis kosarakkal, takarókkal, párnahuzatokkal, egyéb lakberendezési holmikkal, amit szívvel-lélekkel mi magunk alkotunk meg?

Húsvéti horgolás minták tőlünk Neked!

Küldetésünknek tartjuk, hogy a kezdő és gyakorlott alkotókat kiváló minőségű fonalakkal, eszközökkel lássuk el. Természetesen igyekszünk minél több kötési horgolási mintát is a rendelkezésre bocsátani, hiszen pontosan tudjuk, milyen nehéz megbízható forrást találni. Az oldalunkon megtalálod a fonalaink gyártója által ingyenesen biztosított mintákat. Valamennyit norvégról fordítják le és nagyon figyelnek arra, hogy teljesen hibamentes végeredmény születhessen. Az eredeti mintákat is közzéteszik, hogy a pontos méreteket, számadatokat le tudd ellenőrizni. A legtöbb anyaghoz oktató videót is találsz, amelyek nagy segítséget nyújtanak az alkotómunkához.

Ha húsvéti horgolás mintákat keresel, akkor nálunk megtalálod a tavaszi kardigán, pulóver, poncsó, mellény mintákat. Ezek mellett pedig a párnahuzat mintákat is a figyelmedbe ajánljuk, ha kicsit szeretnéd kicsinosítani a lakásodat a közelgő ünnepre.