Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Kézzel festett Piuma

A kézzel festett fonalainkról és aki mögöttük van:

Ezeket a fonalakat mindet én festem a saját kezemmel, az előkészületektől a megszáradt motringok felcsavarásáig.
Az eredeti szakmám festőművész. Már az iskola alsó tagozatában felfigyeltek a szüleim és a tanáraim bimbózó tehetségemre és segítségemre voltak a művészetben való kiteljesedésben. 
A képek festését már rég elhagytam, helyette a fonalakban élem ki az alkotás örömét. Akár festem akár kötöm vagy horgolom őket. Imádom az élénk vibráló színeket és a rózsaszínt, de igyekszem visszafogottabb színvariációkat is készíteni.

A kézzel festett fonalaim egyediek, a készleten lévők közül válogathatsz, mert nagy valószínűséggel nem készítek belőlük többet.

Jó nézelődést! Aliz

Rendezés:
Nézet:

Felgombolyítjuk Neked a kézzel festett fonalakat!
Annyit tegyél a kosaradba ahány fonalat szeretnél gombolyíttatni!

500 Ft
100 db raktáron

Ábránd
100% extra finom merinó gyapjú

100 g, 120 m
Fonalcsoport: bulky
Tűméret: 8 mm
Superwash!

6.300 Ft
Elfogyott

Közeleg az ősz
100% extra finom merinó gyapjú

100 g, 120 m
Fonalcsoport: bulky
Tűméret: 8 mm
Superwash!

6.300 Ft
Elfogyott

Poszeidon
100% extra finom merinó gyapjú

100 g, 120 m
Fonalcsoport: bulky
Tűméret: 8 mm
Superwash!

6.300 Ft
3 db raktáron

Sorbet- Megismételhetetlen
100% extra finom merinó gyapjú

100 g, 120 m
Fonalcsoport: bulky
Tűméret: 8 mm
Superwash!

6.300 Ft
Elfogyott

A kézzel festett fonalak különleges színárnyalatokban készülnek

Minden fonalnak megvan a maga különlegessége, ami miatt kiemelkedik a többi közül. A kézzel festett fonalak esetében a megkülönböztető jegy egyértelműen az egyedi árnyalat. Vásárláskor megszokhattad, hogy a kiszemelt fonalat egy adott színben választod ki, amit aztán újra és újra be tudsz szerezni. A kézzel festett fonalak azonban csak a készlet erejéig kaphatóak.

Ennek az a magyarázata, hogy ezeket az alapanyagokat én magam készítem, és mint, ahogy a saját kezű alkotásokra általánosan jellemző, sosem születik két teljesen egyforma végeredmény. Ha meg is kísérelném elérni ugyanazt a színhatást, nem sikerülne, hiszen a festés kézi technikája nem teszi lehetővé a sorozatgyártást. Pont ebben rejlik a kézzel festett fonalak titka: az adott színkombinációból csak egy darab van. Ha rajongsz az egyedi holmikért, akkor mindenképp nézz körül a kínálatunkban, és add le a rendelésedet, hiszen az általam készített fonalak gyors ütemben fogynak! Ha ma megteszik az egyik különleges színeket magán viselő fonalgombolyag, az nem biztos, hogy holnap is elérhető lesz. Ha pedig lemaradsz róla, akkor ugyanazt többet már nem tudod megvásárolni, legfeljebb egy hasonlót.

A kézi festéssel készülő fonalak között az egyik igen népszerű típus a Piuma fantázianevet viselő fonal, ami 100% extra finom merino gyapjúból készül. A megismételhetetlen színkombináció mellett, a szálak által nyújtott puhaság és kellemes textúra is a használatuk mellett szól. Bármelyik gombolyagra is esik a választásod a kézzel festett fonalak közül, biztosan egészen páratlan holmikat tudsz majd alkotni belőlük.

Ingyenes sapka mintáink a DHG Piuma fonalhoz: