Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Szettek

Rendezés:
Nézet:

Kétvégű kötőtű készlet
A készlet tartalma: 
Műanyag tok,
5×5 db, 15 cm hosszú kétvégű kötőtű, üreges rézből nikkel borítással,
2 mm, 2,5 mm, 3 mm, 3,5 mm és 4,0 mm-es vastagságban.

 

6.905 Ft
1 db raktáron

Horgolótű készlet 
9 db horgolótű tokban
Méretek: 2 mm, 2,5 mm,
3 mm, 3,5 mm, 4 mm,
4,5 mm, 5 mm, 5,5 mm,
6 mm 

9.177 Ft
2 db raktáron

Nyírfa horgolótű szett
A készlet tartalma: 
Műanyag tok, 5 darab nyírfa horgolótű, 3,5 mm, 4,5 mm, 5 mm, 6 mm és 8 mm-es vastagságban.

9.319 Ft
1 db raktáron

Cserélhető végű kötőtű készlet
A készlet tartalma: 
Tok, 8 pár tűvég

4 csatlakozó kábel tartozékokkal

12.017 Ft
6 db raktáron

Fa kétvégű kötőtű készlet
A készlet tartalma: 
Műanyag tok,
6×5 db, 20 cm hosszú, puha és könnyű,  simára csiszolt fa kétvégű kötőtű, 2,5 mm, 3 mm, 3,5 mm, 4,0 mm, 4,5 mm és 5 mm-es vastagságban.

15.212 Ft
4 db raktáron

Cserélhető végű nyírfa kötőtű készlet
Deluxe Set

A készlet tartalma: 
Tok, 8 pár tűvég

4 csatlakozó kábel tartozékokkal

18.105 Ft
7 db raktáron

Kötőtűk, amik a kezed alá dolgoznak

Amikor a kötés kerül napirendre, akkor az egyik legfontosabb kérdés, hogy milyen alapanyagokat, illetve eszközöket használj a munkához? A döntésed az alkotófolyamatot és a végeredményt egyaránt meghatározza, éppen ezért érdemes körültekintőnek lenned vásárlás előtt. A kínálatunkban nemcsak különböző színű, vastagságú és összetételű fonalakat találhatsz, hanem minőségi kötőtűket is, amik szépen a kezed alá dolgoznak, miközben vezeted a szálakat.

A nálunk kapható munkaeszközök arra teremtettek, hogy kényelmes és eredményes kézimunkázást garantáljanak. Kivétel nélkül a felhasználók igényeinek figyelembevételével lettek megtervezve, ami azt jelenti, hogy minden részletükben meg tudnak felelni az elképzeléseknek, és be tudják teljesíteni a hozzájuk fűzött reményeket. Ha a megfelelő munkaeszközöket használod, akkor tudnak csak igazán örömtelivé válni az alkotással töltött percek, és a végeredmény is csak ez esetben lesz igazán látványos. A minőségi kötőtűk könnyeddé, gördülékennyé teszik a munkát, ami a magasban szárnyaló alkotóvágynak is kedvez.

Amennyiben nem szeretnéd beérni ennél kevesebbel, akkor nézz körül a kínálatunkban, ahol nemcsak egyféle kötőtűt találhatsz. Bármelyikre is esik a választásod, mindenképpen kiemelkedő minőségű termék kerül majd a birtokodba, amivel csodaszép holmikat hozhatsz létre. Több darabos kötőtű szettek is rendelkezésedre állnak, amik ideális választásnak bizonyulnak, ha elhatároztad, hogy ezentúl rendszeresen időt szakítasz arra, hogy köss valami szépet.