Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Kötés minták a tökéletes végeredményért

A kötéstől sokan ódzkodnak mondván, hogy nem találnak jó kötés mintákat, amikből dolgozhatnak. Ez sajnos nem meglepő, ugyanis kevés olyan minta van az interneten, ami valóban hiteles forrásból származik, és aminek a számítási adatai is stimmelnek. Ha sikerül is találni egyet-egyet, ami tényleg jó, a szűk választék vagy az idegen nyelvű leírás gyorsan elszomorítja az alkotni vágyókat. Az általunk megosztott kötés mintákkal segíteni szeretnénk Neked, hogy bármit is szeretnél létrehozni, találj hozzá magyar nyelvű leírást tartalmazó, megbízható sablont.

Hol érhetők el a kötés minták?

A Drops Design kötés mintagyűjteményünket ezen a linken találhatod meg. A bal oldalon kedvedre választhatsz a különböző kategóriákban, de bátran használd a jobb felső sarokban lévő kereső négyzetet is. Beírhatsz fonaltípust, például, hogy „alpaka”, de konkrét termékre is rákereshetsz, például, hogy „pulóver” vagy „táska”. A bal oldalon szín, fonalvastagság és technika szerint is tudsz szűrni. A kötés minták a www.nordfonal.hu oldalunkon keresztül is elérhetők. Figyeld a fonalfajták alatti részt, ahol mindig ajánlunk Neked néhányat az adott fonalhoz!

Amit még érdemes tudnod

A kötés mintákat a fonalaink gyártója,  a Garnstudio Drops design fordítja le norvég nyelvről és a magyar nyelvű honlapján teszi közzé. A magyar változat mellett, az eredetit is megtekintheted, hogy a méreteket, számításokat pontosan vissza tudd ellenőrizni. A leírások meglehetősen nagy részletességgel magyarázzák el az egymást követő lépéseket, és a kapcsolódó diagramokat, rajzokat is megtalálhatod a könnyebb érthetőség kedvéért. Használd kedvedre bármelyiket, bízunk benne, hogy segítjük vele a munkádat!

Tartalomhoz tartozó címkék: kötés minták kötésminta