Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Miért népszerű a kötött húsvéti dekoráció?

A tavasz már a levegőben van, és hamarosan elérkezik annak hamisítatlan hírnöke, a húsvét. Az ehhez kapcsolódó népi szokások és hagyományok mellett, a lakásban elhelyezett húsvéti dekoráció is az ünnep részét képezi. Vannak, akik barkával varázsolják a természetet a 4 fal közé, mások a tulipánra és az üzletekben vásárolt dekorációs elemekre esküsznek. A tapasztalatok azonban azt mutatják, hogy egyre többen keresik a DIY megoldásokat, a saját kézzel készített textíliákat. A húsvéti készülődés közepette nemcsak az ünnepi menü összeállítására érdemes tehát hangsúlyt helyezni, hanem a kézimunkára is.

Fókuszban a saját kézzel készített dekoráció

Az internet és a számítógép előtt töltött mindennapokban igazi felüdülésnek számít az alkotás öröme. Nem véletlen, hogy a kötés a reneszánszát éli. Sokan gyermekkorunkban sajátítottuk el az alapokat, de nem ritka, hogy felnőtt fejjel vág bele az ember, és igyekszik kihozni magából e téren is a legjobbat. A húsvéti dekoráció készítésekor megéri az ingyenesen használható minták alapján dolgozni, így a javasolt fonalaktól kezdve a kötésmintákig minden információt egy helyen lehet megtalálni.

A húsvéti nyuszis tojásmelegítő a gyerkőcök nagy kedvence lesz, de gondolkodhatsz akár kötött húsvéti kosárban is. A nyuszis mintával rendelkező, kötött edényfogó nemcsak húsvéti dekoráció gyanánt állja meg a helyét, hanem ajándékba is tökéletes választásnak bizonyul. A tavaszi napsütés új energiákkal tölt fel, ami feléleszti a kreatív energiákat. Alkoss, hozz létre valami újat a húsvéti ünnepek jegyében!

Tartalomhoz tartozó címkék: húsvéti dekoráció