Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Most eláruljuk, hogy mit találsz a gombkínálatunkban

A gomb apró, nem túl fontos kiegészítőnek tűnik mindaddig, amíg le nem esik a kardigánodról, vagy esetleg a rögzítést követően azt nem látod, hogy teljesen elrontja az összképet. Akkor aztán világossá válik, hogy egy ilyen apróság is milyen nagy jelentőséggel bírhat.

Választék méret, szín és forma szerint

Ha szemügyre veszed a fonal webáruházunk kínálatát, akkor láthatod, hogy bár nem vagyunk méteráru bolt, nálunk az olyan speciális termékeket is megtalálod, mint amilyen a szívecskés, a fém vagy a gyöngy gomb. Mivel sokan vásárolnak tőlünk fonalat abból a célból, hogy gombolós nyakú pulóvereket, kardigánokat, díszpárnahuzatokat, gombbal zárható horgolt tárolóelemeket készítsenek, így azt gondoltuk, hogy összeválogatjuk azokat, amikkel szép és minőségi végeredményt lehet elérni. Így született meg a gombkínálatunk, amiben méret, szín és forma szerint is nagyon sokféle változatot találhatsz.

A tökéletes gomb nyomában

Igazából, szerintünk nem érdemes túlagyalnod a gombkérdést, válassz érzésre! Azért persze érdemes végig nézned, hogy egészében lásd, milyen választékból szemezgethetsz, de aztán bőven elég, ha a fonalad színéhez, mintájához passzolót választasz. Az anyag „súlya” még egy fontos szempont lehet, hogy például a kardigánod begombolásakor mekkora teher nehezedik a felvarrt gombokra. Ha vastag fonallal dolgozol, akkor érdemes a nagyobb gombok között nézelődnöd. Minőség tekintetében nem fog csalódás érni, ezt garantáljuk, mi ugyanis kizárólag olyan termékeket kínálunk Neked, amik nem csak ígérik, hanem bizonyítják is a kiválóságukat.

Tartalomhoz tartozó címkék: gomb gombok