Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Üzletünk

Üzletünk

Aliz vagyok a Nordfonal alapítója.

Már gyermekkoromban is az volt a kedvenc elfoglaltságom, hogy magam alkossak dolgokat. Rengeteget rajzoltam, festettem, művészkedtem.
Érdeklődve figyeltem ahogy dédi mamám horgol. Egy napon adott egy horgolótűt – ami még most is megvan – és megtanított rá, hogyan használjam.
Ahogy felnőttem, rövidebb hosszabb időszakokra ismét előkerült a horgolás, igazán akkor vetettem bele magam, amikor terhes lettem az első gyermekemmel. A kötést is ekkor sajátítottam el.
Nagyon sokat kötöttem, horgoltam a gyermekeknek vagy magamnak és a férjemnek. Annyira belemerültem, hogy egy sapka elkészítése egy nap alatt megvolt, vagy egy pulcsit egy hét alatt elkészítettem.
Sokféle fonal megfordult a kezeim között, míg egy nap találkoztam a DROPS fonalakkal. Akkor már régóta fogalmazódott bennem a gondolat, hogy fonalakat és mintákat osszak meg kézimunkázó társaimmal, abban a pillanatban eldőlt: ez az a fonal! Imádtam, hogy egy 50 grammos fonal ilyen kiadós és puha lehet, tapintásra lenyűgöző és természetes. A színek csodálatosak, ráadásul rengeteg minta van minden egyes fonalhoz.

Válogathatsz alpaka, merinó gyapjú, gyapjú, moher, pamut és selyemtartalmú fonalakból. Bármelyiket is választod, nem fogod megbánni.
Ha eszközöket keresel a kötéshez vagy horgoláshoz, a DROPS a legjobb minőséget kínálja a legalacsonyabb áron.

Leld te is örömödet ezekben a csodálatos fonalakban.